Hostal Residència Catalina Vera, allotjament al Port d'Andratx, Cicloturisme Hostal Residència Catalina Vera, allotjament al Port d'Andratx, Cicloturisme Hostal Residència Catalina Vera, allotjament al Port d'Andratx, Cicloturisme

Cicloturisme

Des de l'Hostal es poden realitzar nombroses rutes cicloturístiques de gran valor paisatgístic i cultural: centenars de quilòmetres de carretera i muntanya, cobrint llargues planes, suaus turons i dures pendents.

La majoria de rutes estan perfectament senyalitzades i, gràcies al clima mediterrani de l'illa, amb temperatures suaus i escasses precipitacions, es poden realitzar satisfactòriament al llarg de tot l'any.

L'Hostal ofereix als amants del ciclisme informació personalitzada sobre rutes d'interès i pronòstics meteorològics, a més d'espai per al manteniment i custòdia de les bicicletes.

Des d'aquí es pot descarregar un document PDF amb informació detallada d'algunes de les rutes senyalitzades que es poden realitzar des de l'Hostal.

Hostal Residència Catalina Vera - C/ Isaac Peral, 63 - 07157 PORT D'ANDRATX – Mallorca - Informació legalServeis Internet MallorcaWeb @